Magunkról

Sikerült álmomad véghez vinni...

CasaDaniele

... Egy "Paradicsom" Önnek és nekem !

Daniele ...

mint az ország,

olyanok az emberek


2013 elején telyesült az álmom,  CasaDaniele, elkészült és készen áll. Azonban még nem tudom abbahagyni, és ezt a kis csodát megpróbálom egyre szebbé tenni.


A gyönyörü florán kívül a fauna is egyre inkább bövül. A birtokon élo kutyák és a macskák mellett kacsák, csirkék és libák legelnek.

A birtok, CasaDaniele található "Maremma Lazio" területén terül el, és Toszkánával határos. Közel Canino városához, mely mint az olivaolajok városa ismert.

A síkság a tengerbe torkollik. Tipikus olasz hangulatú meditatív nyugalmat és pihenést talál a túrista. Távol a városok zajától élvezhetö a toskánai nyugalom.

Innen kényelmes kirándulásokat lehet mind a négy égtáj írányába tervezni.


Vagy egyszeruen csak a vulkáni eredetü forró, thermál vizeinkben pancsolhat és pihenhet a vendég. Stressz nélkül, szabadon rendelkezhet idejével a látogató. Ahogy tetszik!


Több rólam


Németországban egy karátéstúdiót, müködtem (Karate Studio DAN, in Reutlingen) 43 éven keresztül. Ha ön erre vágyna szívesen kaphat itt is magán órákat. Csak egy szavába kerül.


Hogy miért pont ide telepedtem le? Olaszországnak ezen a részén? Ennek fö oka a vulkáni termálvíz amit én is nagyon élvezek és értékelek.


Reméljem tetszik a kínálatom és szívesen választják ezt a lehetöséget közeljövö nyaralásuk színhelyévé! Elöre is örülök a találkozásnak!